Wie ben ik

Mijn naam is Judith Thio-Walda en ik geef psychosociale therapie en counseling aan mensen die het tijdelijk moeilijk hebben in hun leven.

Wie ben ik? Dat vond ik altijd een moeilijke vraag om te beantwoorden. Ik was altijd zoekende, wie ben ik? Waar hoor ik bij?

Ik ben moeder, partner, (schoon) dochter, vriendin en familielid. In deze rollen heb ik voor moeilijke keuzes gestaan. Ik heb te maken gehad met tegenslagen, zorgen en verdriet. In mijn leven heb ik mijn portie op verschillende manieren gehad. Al deze ervaringen zorgden er wel voor dat ik steeds beter de vraag kan beantwoorden wie ik nou eigenlijk ben. Ik ben een doorzetter, bij mij is opgeven geen optie.

Falen vond ik vroeger verschrikkelijk alleen nu besef ik dat falen een nieuwe kans is om het anders of beter te doen. Ik ben dankbaar voor de kleine dingen om mij heen. Daarnaast ben ik temperamentvol, invoelend, zorgzaam, openhartig, anders dan anders, niks is te gek.

Mijn persoonlijkheid en belangstelling naar de persoon achter het verhaal hebben ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan specialiseren als psychosociaal therapeut, en counselor.

Mijn overtuiging is dat je in het leven niet alles alleen hoeft te doen. Ook de meest succesvolle mensen vragen om hulp als ze even niet meer weten hoe ze verder moeten in het leven of hoe ze problemen moeten aanpakken, loslaten of oplossen.

In mijn levensweg heb ik veel houvast aan de volgende quote gehad die ik graag met jou wil delen:

”Toeval bestaat niet”